Poker

Ulasan Buku Poker

Buku Poker adalah kaedah terbaik untuk mempelajari permainan poker. Anda mempunyai pintu masuk langsung, sama ada anda pemain biasa atau pemula yang lengkap, untuk mengetahui beberapa pemain poker terhebat yang ada sekarang. Mereka telah meluangkan masa untuk menulis semua pengetahuan ini untuk anda membawa permainan anda ke tahap seterusnya.

Cara terbaik untuk mula menjadi lebih baik DOWNLOAD APK XE88 dalam permainan ini adalah dengan membaca dan berlatih permainan poker. Tetapi, anda perlu tahu apa yang harus dibaca dan bagaimana untuk berlatih. Buku-buku ini membuka rahsia untuk anda. Anda boleh belajar perkara hebat dari profesional seperti Doyle Brunson, Daniel Negreanu, Dan Harrington atau Phil Hellmuth Jr. Sama ada bola kecil Daniels atau teori penyambung yang sesuai Doyle, anda akan menjadi lebih baik dengan belajar dari mereka.

Sama ada anda seorang pemain poker dalam talian atau baru dalam permainan. Anda perlu mula belajar sebanyak mungkin dari yang terbaik. Sudah tentu, anda boleh menyertai laman latihan, tetapi sekarang laman web dalam talian telah ditutup, praktikalnya tidak berguna. Tujuan satu-satunya laman latihan adalah untuk mula membantu pemain untuk membiasakan varians dalam talian dan kelajuan dalam talian. Sekiranya anda ingin mula bermain di kasino, maka anda perlu mula membaca buku.

Terdapat dunia pengetahuan yang mesti didedikasikan untuk pemain poker “live”. Permainan ini sama sekali berbeza dari dalam talian dan anda perlu memperlakukannya seperti itu. Permainan ini lebih perlahan, jika Anda biasa bermain dalam talian, anda pasti ingin bermain dua kain buruk di depan anda semata-mata untuk beraksi. Anda perlu belajar kesabaran dan kad apa yang harus dimainkan dan bukan untuk bermain. Anda boleh melakukannya dalam buku. Anda juga akan dapat belajar membaca pemain tertentu dan anda akan mula memainkannya dan bukan kad anda.

Poker semakin maju dan maju seiring bertahun-tahun. Anda boleh mengetahui tahap permainan yang mungkin anda lihat di tv atau dalam talian. Semua orang sentiasa memikirkan apa yang dimiliki oleh orang lain, apa yang difikirkan oleh orang lain, dan bagaimana mereka dapat memenangkan semua kerepek di tengah meja.

Terdapat spekulasi, tetapi dikatakan terdapat tiga tahap poker yang berbeza. Yang pertama adalah mengetahui cara bermain kad anda, yang kedua adalah mengetahui apa yang dimiliki oleh lawan anda, dan akhirnya yang ketiga adalah memikirkan apa yang difikirkan oleh lawan anda. Sekiranya anda sampai ke tahap terakhir, tahap “profesional”, anda akan dapat membuat mana-mana pemain melakukan apa yang anda mahukan. Anda akan dapat membuat mereka memanggil anda ketika mereka fikir anda tidak mempunyai apa-apa dan anda akan dapat memanggil mereka di gertak mereka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *